Pro Warehouse levert en plakt nu ook screen protectors

Wij kunnen je vanaf nu ook ondersteunen met hoogwaardige screen protectors die je iPhone of iPad optimaal beschermd tegen krassen. Wij kunnen de screen protectors ook direct op het device plakken.

 

Screen protectors worden gebruikt om krassen op je iPhone of iPad te voorkomen. Er zijn screen protectors van plastic en van glas. De plastic variant gaat minder lang mee en laat sneller los van het scherm. De glazen versie is van hogere kwaliteit en blijft langer en mooier op het scherm zitten. 


 
Welke screen protector heb ik nodig?
Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, gebruiken wij alleen screen protectors van gehard glas. Hierdoor is je telefoon nog beter beschermd tegen krassen en invloeden van buitenaf. In deze categorie kun je vervolgens een keuze maken tussen standaard en case friendly.
 
Een standaard screen protector bedekt alleen het vlakke gedeelte van je scherm. Hierdoor kan het zijn dat je ‘randjes’ overhoudt wanneer je een hoesje om het toestel doet, maar deze zal altijd passen.
 
Een Case Friendly screen protector zorgt ervoor dat de protector precies aansluit op het hoesje dat om de iPhone gebruikt wordt. De protectors worden geleverd met een witte of een zwarte rand, zodat de protector perfect aansluit bij het scherm.  

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing