Apple vernieuwt MacBook Pro's

Totaal onverwacht heeft Apple nieuwe MacBook Pro’s uitgebracht. Beide modellen zijn vernieuwd met een nieuwe processor en een nieuw toetsenbord. Natuurlijk goed nieuws.

 

Processor
De processoren in de nieuwe MacBook Pro’s zijn flink uitgebreid ten opzichte van de eerdere modellen. In de 13-inch modellen met Touch-Bar heb je de keuze om uit te breiden tot een 2,8-GHz Quad Core i7-processor en in de 15-inch modellen kan je zelfs uitbreiden tot een 8 Core i9-processor met Tubo Boost tot maar liefst 5GHz!

 

Harde Schijf
Nooit genoeg ruimte op je harde schijf? Dat is verleden tijd. De grootste harde schijf heeft maar liefst 4TB aan opslagruimte en is als upgrade beschikbaar in de 15-inch modellen.

 

Keyboard
De laatste verandering is het toetsenbord. Apple gebruikt nieuwe materialen waardoor het toetsenbord nog betrouwbaarder is dan de vorige generatie.

 

Vraag een offerte aan of bekijk de producten online

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing