Vergelijking van migratiekosten: Windows 10 vs macOS

Op 14 januari 2020 stopt Microsoft met het ondersteunen van Windows 7. Tijd voor organisaties om de keuze te maken waar ze mee verder gaan. Wordt het weer Windows of toch macOS?

 

Wanneer je kijkt naar een kostenvergelijking tussen pc en Mac, dan kunnen de vooraf gemaakte kosten van hardware bedriegen. Sommigen trekken de conclusie dat een Windows pc het goedkoopste apparaat is. Echter, als je voorbij de aankoopwaarde kijkt, veranderen de werkelijke kosten.

 

Altijd het nieuwste besturingssysteem

Hoewel een Mac in de aanschaf misschien duurder lijkt, bespaar je met het gebruik ervan juist. Zo heb je altijd het nieuwste besturingssysteem, zonder dat je moet investeren. Bij Apple zijn deze updates namelijk altijd gratis.

 

Minder support nodig

Uit onderzoek van IBM is gebleken dat gebruikers van Macs veel minder support nodig hebben dan hun collega’s met een Windows computer. Dat is zelfs de helft minder! Daarnaast heeft slechts 5% van de supporttickets daadwerkelijk persoonlijke support nodig, tegenover 27% van de Windows-gebruikers. Dit betekent natuurlijk een grote besparing.

 

Bekijk het volledige rapport van JAMF hier.

 

Hulp nodig bij het transformeren naar Apple?

Wij kunnen je helpen bij de transformatie van Windows naar Apple. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag naar de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing