Upgrade naar de nieuwe MacBook Air en betaal slechts €20 per maand*

Met de introductie van de nieuwe MacBook Air is nu het moment om oude devices in te ruilen. De nieuwe MacBook Air is dunner en lichter, verkrijgbaar in zilver, spacegrijs en goud en heeft een schitterend Retina display, Touch ID, het nieuwste Apple toetsenbord en een Force Touch-trackpad. En het mooie is: als je ons inruilprogramma combineert met een aantrekkelijke leasepropositie, heb je al een nieuwe MacBook Air vanaf €20 per maand. Zo kun je profiteren van gloednieuwe Apple producten tegen een laag maandelijks tarief! 

 

Als je samenwerkt met Apple Financial Services, haal je niet alleen waarde in huis met oplossingen voor strategisch levenscyclusbeheer, maar beschik je ook over één financieringsbron voor alle technologie die je nodig hebt.

 

 

 

Ruil je oude MacBook Air in voor korting op een nieuwe

Dankzij Apple Financial Services en het Pro Warehouse inruilprogramma hebben gebruikers, zonder kosten vooraf, de beschikking over een MacBook Air vanaf €20 per maand. Bovendien kun je de inkoop, kosten voor de uitrol en het onderhoud van de apparaten volledig in Apple Financial Services meenemen. Apple Financial Services biedt flexibele voorwaarden en programma’s die het makkelijk maken om devices en diensten te leasen, wat de implementatie-eisen ook zijn. Daarbij wordt de restwaarde op voorhand meeberekend. Dus bespaar de organisatie dure initiële investeringen en laat medewerkers profiteren van krachtige Apple technologie met Apple Financial Services.

 

Of kies een MacBook Pro, iMac, iPhone of iPad. 

Wij helpen je organisatie om up-to-date te blijven als het om technologie gaat. Daarnaast halen we waarde uit gebruikte apparatuur en bieden we je de nieuwste software en hardware aan, met goede en eenvoudige upgrade-programma’s. Uiteraard doen we je daarom ook graag een voorstel voor andere Apple devices zoals een MacBook Pro, iMac, iPhone of iPad.

 

Meer weten over Apple Financial Services? Neem contact op met een Apple Specialist of maak een afspraak.

 

 

Voorwaarden Apple Financial Services

De minimale besteding is € 5.000,- ex btw.

Aanbod is geldig tot 31 maart 2019.

Aanbod alleen geldig in Nederland.

 

Aan het einde van de lease heeft de klant drie opties: 1. kopen van de devices tegen de op dat moment geldende marktwaarde, 2. inleveren van de devices* of 3. de lease door laten lopen met maandelijkse opzegbaarheid.
 

*Devices die worden ingeleverd zijn in goede staat en werkend, met eventuele slijtage door normaal gebruik.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing