ProCare en ProCare+

Apple is enige tijd geleden gestopt met het verkopen van AppleCare-pakketten. We bieden daarom vanaf nu verschillende CarePacks aan. Hiermee leveren we een goed alternatief, tegen een scherpe prijs. We hebben twee verschillende soorten ProCare.

 

ProCare

Dit garantiepakket verlengt je standaard Apple-garantie met twee jaar, tegen productie- en fabrieksfouten. Ook wordt het device gratis opgehaald en, na reparatie, weer afgeleverd door onze pakketdienst. Deze vorm van Care komt het dichtste in de buurt van de AppleCare-standaard.

 

ProCare+

Deze vorm verschilt van de ProCare, omdat deze ook schades dekt. Daarnaast heb je dezelfde garanties als bij de ProCare. Hieronder behandelen we de ProCare+ voor iOS en voor macOS.

 

ProCare+ voor iOS

Valt je iPhone en is het scherm gebroken? Geen nood. Met deze ProCare+ is ook schade van buitenaf gedekt, zoals val-, stoot- en waterschade. Je betaalt slechts €55,- ex btw aan eigen risico, ongeacht wat het defect aan het iOS-apparaat is. Een reparatie onder ProCare+ kan één keer, gedurende de looptijd van de overeenkomst.

 

ProCare+ voor macOS

Ook bij macOS-apparaten wordt schade van buitenaf gedekt, voor twee keer een schadegeval per device, gedurende de looptijd van de overeenkomst. Hierbij is val-, stoot- of vochtschade gedekt. Het eigen risico bedraagt €79,- ex btw per reparatie.

 

Meer weten?

Bekijk hier de CarePacks, de voorwaarden en de richtlijnen bij het juiste pakket op onze website.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing