De nieuwe iPad Pro, MacBook Air en Mac mini

 


iPad Pro

De nieuwe iPad Pro lijkt qua design sterk op de iPhone X. Eén en al scherm en slechts een smalle rand er omheen. Ook zijn de hoeken van het scherm afgerond en is het scherm zelf een Liquid Retina Display. Ook de thuisknop ontbreekt bij de nieuwe iPad Pro. Je ontgrendelt hem zoals we gewend zijn van de iPhone X, namelijk met je gezicht (Face ID).

 

De nieuwe iPad Pro is verkrijgbaar in verschillende formaten. Namelijk een nieuw 11 inch-model en eentje met een 12,9 inch scherm. Met de A12X Bionic processor is de nieuwe iPad Pro stukken sneller dan zijn voorganger. Sterker nog, hij is zelfs sneller dan 92% van de draagbare computers. De iconische lightning-aansluiting heeft plaats gemaakt voor een reguliere USB-C-aansluiting.

 

Apple Pencil 2

De nieuwe Apple Pencil ziet er strakker en eenvoudiger uit dan zijn voorganger. Je kunt er op tikken en vegen, wat nieuwe bedieningsmogelijkheden oproept. De belangrijkste aanpassing is dat de Pencil eindelijk blijft ‘plakken’ aan je iPad en zichzelf daarmee ook nog eens draadloos oplaadt!

 

 

MacBook Air

We hebben er een tijd op moeten wachten, maar eindelijk is de MacBook Air vernieuwd. Qua design lijkt de nieuwe Air sterk op de ‘reguliere’ MacBook, met een strak design, enkele USB-C-poorten en Touch ID.

 

De MacBook Air is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Space Gray, Silver en Gold. Ook is de MacBook Air 17 procent kleiner dan zijn voorganger, maar wel met een verviervoudiging van het aantal pixels. De nieuwe Air weegt slechts 1,25kg. 

 

Mac mini

Ook de Mac mini is, na vier jaar, grondig herzien. Je hebt bij de nieuwe Mac mini de keuze uit een 6-core of een 8-core processor, die de prestaties ten opzichte van het ‘oude’ model verbeteren met maar liefst 5 keer. Ook is het geheugen uit te breiden tot maar liefst 64GB!

 

Naast de verbeteringen onder de motorkap, zijn er ook aan de buitenkant verbeteringen te zien. De nieuwe Mac mini heeft verschillende aansluitingen: ethernet, thunderbolt 3, HDMI en USB-A (de reguliere USB). Ook heeft de Mac mini een koptelefoonaansluiting en is de kleur veranderd in Space Grey.

 

Alle nieuwe producten zijn vanaf vandaag te bestellen en zullen vanaf volgende week woensdag beschikbaar zijn.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing