Apple brengt nieuwe Macbook Pro's op de markt

Vandaag brengt Apple een nieuwe Macbook Pro uit. De laptops hebben een nieuw scherm met ondersteuning voor TrueTone en een stiller toetsenbord. Het gaat om zowel de 13-inch versie als de 15-inch.

 

Het Retina-display is voorzien van de True Tone-technologie. Daarbij worden de kleuren op het scherm aangepast aan het omgevingslicht. Deze functie was al te vinden in de iPhone X van Apple.

 

Onder de motorkap is ook flink wat veranderd. Het 15-inch model heeft een 6-core Intel Core i9-processor. Daarmee wordt de machine maar liefst 70% sneller dan zijn voorganger. Ook de 13-inch variant is tot twee keer zo snel als de vorige generatie.

 

Afhankelijk van het model kunnen de nieuwe laptops worden uitgerust met een intern geheugen tot maar liefst 32GB, met een 4TB SSD. Ook de Apple T2-chip is verwerkt in de nieuwe Macbooks, waardoor de machine reageert op ‘hé Siri’.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing