Pro Warehouse verkoopt EIZO-monitoren

EIZO ontwikkelt en produceert al sinds 1968 hoogwaardige monitoren en displayoplossingen voor in kantooromgevingen, de gezondheidszorg, de grafische industrie, de luchtverkeersleiding en de scheepvaart.

 

Waarom EIZO?

Deze schermen zijn de Rolls-Royces onder de monitoren. Hoogwaardige kwaliteit, een mooi design en een betrouwbare levensduur, dat is EIZO in een notendop. De verschillende productlijnen zijn speciaal ontwikkeld om aan de hoge eisen van de verschillende gebruikers te voldoen.

 

De FlexScan-reeks is speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor of tijdens het thuiswerken en de ColorEdge-serie is er voor de designers, die hoge eisen stellen aan levensechte kleurweergave en een scherp beeld.

 

Speciale aanbieding

Maak nu kennis met EIZO voor een extra aantrekkelijke prijs en bestel de EIZO ColorEdge 24,1 inch voor slechts €495.

 

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing