Modern Device Management: Mac naast Windows

Door de groei van Apple in de zakelijke markt en met de komst van Choose Your Own Device-programma’s voor werknemers, is het aantal Apple-devices binnen organisaties flink gestegen. Organisaties die Windows-tools gebruiken voor het beheer, hebben nu de uitdaging om ook de verschillende Apple-devices op een goede manier te beheren. Want hoe ga je de verschillende OS-systemen managen?

  

Om de toenemende vraag van Apple én Windows devices beheersbaar te houden, is Jamf een samenwerking aangegaan met Microsoft. Hierdoor is het mogelijk om belangrijk informatie en security instellingen van macOS devices gemakkelijk te integreren in de Windows devices management tool. 

 

Jamf Pro is speciaal ontwikkeld om de IT-beheerders uit te rusten met de juiste tools en dankzij de integratie met Windows Intune kan Jamf Pro drie belangrijke kernmanagementfuncties vervullen:

- Jamf Pro-inventarisatiegegevens kunnen gedeeld worden met Microsoft Intune om een compleet overzicht van de IT-omgeving binnen een bedrijf te geven.

- Hanteer dezelfde standaard voor Mac-gebruikers en Windows-gebruikers voor veilige toegang tot bedrijfsresources.

- Eindgebruikers kunnen hun Mac-devices gemakkelijk upgraden naar de beveiligingsstandaarden van een bedrijf om toegang te krijgen tot de digitale bedrijfsbestanden.

 

Het gebruik van de beste tools van Apple en Microsoft geeft IT-beheerders de gewenste hoeveelheid controle en mogelijkheden om de devices van hun gebruikers te beheren. De combinatie van Jamf Pro met Microsoft Intune is ongeëvenaard en maakt de overgang naar het beheer van Apple-devices eenvoudiger dan ooit tevoren.

 

Download de Jamf whitepaper over Modern Device Management >>

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing