De Total Economic Impact van Mac in het bedrijfsleven

Het internationale onderzoeksbureau Forrester Consulting heeft onderzocht wat de Total Economic Impact is van Macs binnen een organisatie. Het doel van deze studie is het bieden van een kader, om de financiële impact van Macs op organisaties te evalueren.

 

Mac biedt andere opties voor machines van eindgebruikers, vergeleken met een standaard pc-implementatie. Om een beter inzicht te krijgen in de voordelen, kosten en risico's van deze investering, heeft Forrester Consulting zeven klanten geïnterviewd die ervaren zijn met het implementeren van Mac in hun onderneming.

 

De belangrijkste conclusies:

·        Per apparaat kost Mac € 561,50 minder dan vergelijkbare pc's, wanneer drie jaar ondersteuning en operationele kosten worden meegenomen.

·        Het risico op een datalek daalt met 50% per gebruikte Mac.

·        Verbeterde prestaties en betrokkenheid van medewerkers, resulteren in een verbetering van 20% in retentiepercentage, 5% hogere verkoopprestaties en 48 uur in verhoogde productiviteit per medewerker gedurende drie jaar.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing