De Mac Pro met Pro Display XDR zijn vanaf vandaag te bestellen

De Mac Pro

De nieuwe Mac Pro werd in juni van dit jaar aangekondigd tijdens het WWDC-evenement van Apple. Het is de eerste update van de Mac Pro sinds het model uit 2013.

 

De Mac Pro is volledig te configureren naar eigen wens. De meest simpele optie heeft een Intel Xeon CPU met acht kernen, 32GB aan werkgeheugen, een videokaart met 8GB geheugen en 256GB SSD-opslag. In de meest uitgebreide versie krijg je zelfs 1,5TB aan werkgeheugen en een 4TB SSD-opslag.

 

Pro Display XDR

Ook het al eerder aangekondigde Pro Display XDR is vanaf vandaag te bestellen. Het 32-inch scherm heeft een 6K-resolutie en een resolutie van 6016x3384 pixels. Ook is er een versie verkrijgbaar met minder reflecterend glas.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing