Jamf Pro | de standaard voor Apple Management.

Set up, manage en beveilig Apple devices met Jamf Pro.

De standaard voor Apple Management

Met Jamf Pro (Apple Enterprise Mobility Management, EMM) hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor het regelen van alle software en applicaties op Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Er is geen platform met een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en er is geen betere tool om deze software te beheren dan Jamf Pro.
Jamf Pro bespaart de IT-afdeling veel tijd en kosten.

 

Jamf Pro voor Apple zakelijk

JamF globe - Pro Warehouse

DEVICES UITROLLEN

Een apparaat uitrollen zonder het aan te raken. Jamf Pro kan op basis van serienummer en DEP (Device Enrollment Program) nieuwe apparaten uitrollen, zonder het fysieke apparaat bij de hand te hebben. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en aan te zetten. Indien u gebruik maakt van een BYOD-programma, dan kunnen de gebruikers eenvoudig zelf hun apparaat aanmelden via een speciale website. Hierdoor blijft de privacy van de gebruikers bewaard en het bespaart uw IT-afdeling kostbare tijd.

JamF globe - Pro Warehouse

DEVICE MANAGEMENT

Met Jamf Pro kunt u vooraf profielen en scripts instellen, die u beschikbaar stelt voor uw gebruikers. Hierdoor kunnen zij eenvoudig zelf hun apparaat opstarten. Uw IT-afdeling heeft de devices vooraf geheel geconfigureerd, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft en de iPhone, iPad of Mac optimaal blijft presteren. Daarnaast geeft Jamf Pro u een bericht wanneer een apparaat toe is aan een update. Hierdoor krijgt u snel inzichtelijk hoe het er met ieder afzonderlijk apparaat voor staat.

JamF globe - Pro Warehouse

APP MANAGEMENT

Met Jamf Pro kunt u speciale applicaties beschikbaar stellen, die uw gebruikers eenvoudig zelf kunnen downloaden en installeren. Ook kunt u ervoor kiezen om een bepaalde applicatie tegelijkertijd op alle devices te installeren. Daarnaast krijgt u een bericht wanneer een applicatie toe is aan een update of patch.

JamF globe - Pro Warehouse

INVENTARISATIE

Jamf Pro inventariseert uw Apple-omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. Jamf Pro biedt u ook de mogelijkheid om te zien welke Macs zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.

JamF globe - Pro Warehouse

SELF-SERVICE

De Self-Serviceomgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren wanneer zij problemen ondervinden met hun apparaat. Deze gegevens kunnen door de IT-managers worden uitgelezen en hierdoor kan er gerichter en efficiënter aan een oplossing worden gewerkt.

JamF globe - Pro Warehouse

DISK ENCRYPTIE

Bescherm uw data met schijf- en data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. Ook kunt u instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN-verbinding configureren of beveiligingsinstellingen wijzigen.

Beheer Apple in elke omgeving met Jamf Pro

Of je nu net bent begonnen met Mac, iPad en iPhone in je organisatie of al tienduizenden machines hebt staan, met Jamf Pro heb je de beste tool in handen voor het regelen van inventarisatie, imaging, configureren, beveiliging en distributie van software en apps.

 

 

Jamf certificeringen

Met onze Jamf certificeringen ben je er altijd zeker van dat onze kennis optimaal aanwezig is bij onze medewerkers. En met onze consultants haal je ervaren experts in huis.

 

   

 

 

 

 

 

Wij komen graag langs voor een demo van Jamf Pro.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Jamf Pro voor jullie organisatie? Wij komen graag langs om je alles te vertellen over Jamf Pro.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing