Toezicht, controle, inspectie en handhaving

iHandhaving is een mobiele totaaloplossing voor toezicht, controle, inspectie en handhaving. Geschikt voor de Apple iPhone of iPad.

iHandhaving

Een handhaver of toezichthouder draagt zorg voor de naleving van wet- en lokale regelgeving. Dit is een complex werkterrein, welke continue in verandering is. Om voortdurend een belangrijke bijdrage te blijven leveren aan de leefbaarheid en veiligheid, is het van belang dat de handhaver snel, eenvoudig en accuraat zijn taken kan uitvoeren. Met iHandhaving is dat nu eenvoudig mogelijk.

iHandhaving heeft zich de afgelopen jaren bewezen in de praktijk en is in nauwe samenwerking met diverse overheidsinstanties steeds verder door ontwikkeld. Bij diverse gemeenten en civiele organisaties wordt iHandhaving ingezet voor o.a. inspectie, eenvoudig verbaliseren, meldingen, toezicht en andere opsporings- en communicatie taken. iHandhaving heeft inmiddels al tot miljoenen transacties geleidt en ervoor gezorgd dat handhavers meer dan 90% van zijn of haar tijd op straat aanwezig kan zijn..

 

Snel, makkelijk en handzaam

Met de iHandhaving applicatie voor iOS kan de handhaver eenvoudig informatie gestuurd handhaven.

iMarkt

iMarkt toezicht en handhaving. Snel in een oogopslag inzicht in de bezetting en toezicht van de markten in je gemeente.

Vergunningen op locatie

Vergunningen en documenten snel op locatie raadplegen om altijd over de juiste en actuele informatie te kunnen beschikken om adequaat toezicht te kunnen houden en te kunnen handhaven.

Veilige chat & Kennis vraagbaak

Veilige chat en kennis toets en vraagbaak voor de mensen op straat. Geheel geautomatiseerd.

Waarom de handhaver iHandhaving wilt gaan gebruiken?

De handhaver wilt zijn werk graag afronden op locatie, eenvoudig kunnen verbaliseren of rapporteren en beschikken over de juiste en actuele informatie.

Met iHandhaving wordt de stap gemaakt naar informatie gestuurd handhaven. Niet alleen is de handhaver eerder klaar op straat, hij heeft ook een makkelijk platform om informatie te raadplegen, snel meldingen te maken, iets op te zoeken of zijn werk over te dragen aan een collega. iHandhaving zorgt dus voor minder administratieve handelingen, meer inzicht en meer tijd op straat.

 

 

De iHandhaving applicatie..

- er zijn al meer dan 3500 iPads en iPhones uitgerust met de applicatie

- meer dan 50% van alle hinderlijkste fietsen en fietswrakken wordt met iHandhaving afgehandeld

- er zijn al meer dan 3 miljoen verbalen succesvol opgemaakt en verwerkt

- wordt gebruikt op de grootste markten van Nederland om toezicht te houden

- de handhaver kan binnen 25 seconden een Mulderbon maken

 

Meer weten over iHandhaving

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing