Expertise en Ervaring

Ruim 10 jaar kennis en ervaring met Apple in de zakelijke markt

 

Pro Warehouse helpt organisaties succesvol te transformeren naar Apple. Door IT-afdelingen de tools te geven om Apple-devices veilig en eenvoudig uit te rollen en te beheren, zorgen wij ervoor dat werknemers de mogelijkheid krijgen om met Apple te werken.

 

Ons Apple Enterprise team bestaat uit toonaangevende experts in Apple-oplossingen. Alle medewerkers hebben een belangrijke rol binnen hun functionele gebieden en zijn volledig gefocust op Apple. Naast enorme Apple fans zijn we ook open, eerlijk, innovatief en staat klanttevredenheid voorop. We zeggen het niet graag, maar we zijn zeker heel anders dan gebruikelijke IT-leveranciers. Kom gerust eens langs om het zelf te ervaren.

 

 

Onze expertises

 

 

Apple ecosystem strategie

Als je de IT-strategie bekijkt voor de komende vijf jaar en je wilt een duidelijke roadmap voor het Apple-landschap, kunnen wij je ondersteunen met gemengde omgevingen en zelfs IT-ondersteuning bieden.

Optimalisatie bedrijfsprocessen

Onze consultants kunnen je adviseren over de huidige workflow en wat je kunt doen om deze te verbeteren, met aanbevelingen om vooruit te gaan, zodat je de bedrijfsprocessen kunt optimaliseren.

Implementatie en transitie

Wij kunnen voorgeconfigureerde machines implementeren en uitrollen voor je medewerkers en zorgen ervoor dat alle apparaten naadloos worden overgeschakeld en dat alle gebruikersgegevens worden overgedragen.Infographic Pro Warehouse 2018
 

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten. Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

 
 
 
 

 

 

Bekijk alle cases

Meer informatie over onze Expertise en Ervaring

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing