Expertise en Ervaring - Pro Warehouse

Expertise en Ervaring

Ruim 10 jaar kennis en ervaring

Onze expertise en ervaring

Ons Apple Enterprise team bestaat uit toonaangevende experts in Apple-oplossingen. Alle medewerkers hebben een belangrijke rol binnen hun functionele gebieden en zijn volledig gefocust op Apple.

Naast enorme Apple fans zijn we ook open, eerlijk, innovatief en staat klanttevredenheid voorop. We zeggen het niet graag, maar we zijn zeker heel anders dan gebruikelijke IT-leveranciers. Kom gerust eens langs om het zelf te ervaren.

Onze expertise

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Reseller van Nederland. Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Apple ecosystem strategie

Als je de IT-strategie bekijkt voor de komende vijf jaar en je wilt een duidelijke roadmap voor het Apple-landschap, kunnen wij je ondersteunen met gemengde omgevingen en zelfs IT-ondersteuning bieden.

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

Onze consultants kunnen je adviseren over de huidige workflow en wat je kunt doen om deze te verbeteren, met aanbevelingen om vooruit te gaan, zodat je de bedrijfsprocessen kunt optimaliseren.

Implementatie en transitie

Wij kunnen voorgeconfigureerde machines implementeren en uitrollen voor je medewerkers en zorgen ervoor dat alle apparaten naadloos worden overgeschakeld en dat alle gebruikersgegevens worden overgedragen.

Service zoals service bedoeld is

Wij bieden naast Apple producten ook volledige service. Denk aan het inruilen van oude Apple hardware, customised service overeenkomsten of het volledig uitrollen van de hardware op locatie. Je kunt op ons rekenen bij het gehele aankoop- of vervangingstraject.

100% Apple 100% Zakelijk

Uniek in de markt, de enige Apple Authorised Reseller met volledige focus op Apple in de zakelijke markt.

Services op maat

Naast standaard garantie en unieke Pro Warehouse Service License, bieden wij ook customised service overeenkomsten.

Samenwerkingen met de juiste partners

Samen met onze partners zetten we onze kennis en ervaring graag in om je te adviseren en begeleiden bij projecten.

Meer informatie over onze Expertise en Ervaring

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Oplossingen & Diensten

Samen met onze partners zetten we onze kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om je te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Wifi as a Service

Wij bieden oplossingen om het Wireless netwerk te beheren en te monitoren. Hierbij kijken we naar de netwerkbelasting en zorgen wij voor optimale gebruikservaring met een goede wireless netwerk.
Pro Warehouse-Wifi as a Service
Bekijk

Aerohive

Een veilige en betrouwbare draadloze netwerkverbinding. Aerohive biedt één van de meest complete ​​​​​​​oplossingen voor organisaties. Van security tot het managen van vestigingen.
Pro Warehouse-Aerohive
Bekijk

Management as a Service

Voor een vast bedrag per maand kunnen wij de werkplekken van jullie organisatie beheren. In dit maandbedrag is de Jamf Pro licentie, telefonische support en eenvoudige uitrol van devices inbegrepen.
Pro Warehouse-Management as a Service
Bekijk

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing