Support, beheer & consultancy

Onze consultants faciliteren verschillende diensten op het Apple platform en zijn de beste voor (periodieke) ondersteuning van Apple systemen.

Consultancy
Onze consultants zijn ervaren en onafhankelijke experts, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving van een organisatie optimaal blijft presteren, terwijl de veiligheid gegarandeerd blijft.

           

Apple Macintosh Platform
Door te voldoen aan de strenge eisen van Apple, zijn wij officieel erkend als professionele dienstverlener van het Apple Macintosh Platform. Dit betekent dat wij alle kennis en technologie in huis hebben om bedrijven technische ondersteuning en andere diensten op locatie aan te bieden.

 

Wil je ook liever uw tijd besteden aan je bedrijf in plaats van aan het beheren van het IT-netwerk? Wij halen deze last van uw schouders en beheren uw professionele netwerk met gecertificeerde en onafhankelijke technici.

 

Detachering
Heeft u voor langere tijd een IT-professional nodig? Wij werken ook op basis van detachering. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

 

Support
Voor een ondernemer is IT een noodzakelijk element om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn hierbij de sleutelwoorden en er mogen dus geen haperingen ontstaan. Met onze hulp bent u verzekerd van een betrouwbare IT-omgeving.

 

Ondervindt u problemen met uw IT? Speciaal voor onze klanten hebben wij Online Support opgezet. Hiermee bieden wij hulp op afstand ten tijde van nood. Als u een ticket achterlaat, dan komen we bij u terug met een oplossing. Is de nood hoog? Dan nemen wij met onze Remote Support uw computer vanuit ons kantoor over en lossen zo kleine storingen op. U kunt direct weer verder met uw werk.

 

Systeembeheer
Computers en netwerken zijn het hart van de onderneming. Het is vanzelfsprekend dat deze altijd soepel en vlekkeloos moeten werken. Wij beheren uw systemen zodanig, dat u er altijd van verzekerd bent dat uw systemen up-to-date zijn en zonder storingen werken.

 

Afhankelijk van uw wensen, komen wij twee- tot viermaal per jaar langs om te checken of uw systeem nog optimaal functioneert. Onze on-site-support en -beheer kan geheel naar uw wens worden ingevuld.

 

 

Meer informatie over Consultancy & Support

Neem contact met ons op
of bel

085 - 487 03 55

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing