Deployment Services

Programma’s en diensten van Apple vereenvoudigen het beheer van iOS‑apparaten en materiaal, zodat IT‑afdelingen zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: medewerkers helpen om hun manier van werken te transformeren.
Pro Warehouse - Consultancy & Support

Consultancy & Support

Onze consultants zijn ervaren en onafhankelijke experts, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving van een organisatie optimaal blijft presteren, terwijl de veiligheid gegarandeerd blijft.
Pro Warehouse - Device Enrollment Program (Apple DEP)

Device Enrollment Program (Apple DEP)

Het Apple Device Enrollment Program (Apple DEP) maakt het organisaties gemakkelijk om meerdere devices tegelijkertijd uit te rollen, zonder het fysieke product in handen te hebben. De eindgebruiker hoeft het apparaat slechts uit te pakken en aan te zetten. Het device is al geïnstalleerd en geconfigureerd. Apple DEP biedt een snelle, eenvoudige en gestroomlijnde manier om iPads, iPhones en Macs te implementeren.
Lees meer
Pro Warehouse - Volume Purchase Program (VPP)

Volume Purchase Program (VPP)

Of je nu tien of tienduizend medewerkers hebt, met het Volume Purchase Program (VPP) kun je eenvoudig applicaties zoeken, inkopen en distribueren binnen de organisatie. Hierdoor kun je medewerkers, via flexibele en veilige distributieopties, prachtige kant-en-klare materialen aanbieden. Daarnaast zijn er duizenden business-to-businessapplicaties te koop, speciaal ontwikkeld door professionele programmeurs.
Lees meer
Pro Warehouse - Apple care

Apple care

Apple Care voor Enterprise biedt ondersteuning aan IT-afdelingen bij de implementatie van iOS, OS X of OS X Server in je organisatie. AppleCare OS Support omvat ondersteuning per telefoon en e-mail bij complexe gebruiks-, migratie- en integratiekwesties.
Lees meer
Powered By HVMP Internet Marketing