Mobile Device Management voor Apple

Apple management voor de zakelijke markt

Je zult ervaren dat beheer, naarmate het aantal Apple-devices groeit, steeds complexer wordt en meer tijd van de IT-beheerder vergt. De hoogwaardige Apple-technologieën verbeteren de productiviteit, verhogen de betrokkenheid in de organisatie en bieden de juiste tools voor werknemers. Met Mobile Device Management kun je elke Mac, iPad of iPhone veilig en eenvoudig beheren.

 

Met Mobile Device Management (MDM) kun je mobiele apparaten beveiligen, beheren en gecontroleerd toegang te geven tot het bedrijfsnetwerk en zakelijke bestanden. In combinatie met Apple DEP kun je alle Apple devices zelfs binnen 10 min uitrollen!

 

iOS en macOS devices eenvoudig beheren

Eenvoudige (draadloze) implementatie op elke schaal

Gebruikers kunnen snel en eenvoudig aan de slag

 

Het configureren, beheren, implementeren en automatiseren van een iPhone, iPad en Mac in het bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de Apple Deployment programma's voor mobiel-apparaatbeheer kun je draadloos accounts configureren, beleid en beperkingen instellen, informatie opvragen over apparaten en zelfs apps en boeken beheren, die je draadloos distribueert. Het mooiste is dat gebruikers de bedrijfsapparaten die ze gebruiken, kunnen personaliseren.

 

Inmiddels zijn er verschillende oplossingen beschikbaar, denk aan Jamf, Xinca, Zuludesk en AirWatch, die in staat zijn om Mobile Device Management toe te passen, waarbij zakelijke data wordt beschermd en privégebruik kan worden geblokkeerd. Het stelt organisaties ook in staat om data op afstand te wissen, apparaten automatisch te voorzien van policies en beperkingen of verplichtingen in te stellen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, wat we je graag laten zien tijdens een demo op locatie.

 

Wij adviseren meestal Jamf Pro. Met Jamf Pro (Apple Enterprise Mobility Management, EMM) hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor het regelen van alle software en applicaties op Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Er is geen platform met een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en er is geen betere tool om deze software te beheren dan Jamf Pro. Jamf Pro bespaart de IT-afdeling veel tijd en kosten. Uiteraard kunnen we je ook voorzien van alle informatie als het gaat om Xinca, Zuludesk of AirWatch.

 

 

Meer informatie over Mobile Device Management voor Apple

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing