AppleCare for Enterprise

Samenwerking tussen experts van Apple en die van jullie.
Van 24/7 telefonische ondersteuning tot snelle reparaties op locatie.
Met AppleCare for Enterprise loopt je IT-afdeling op rolletjes.

Wat is AppleCare for Enterprise?

Omdat Apple de hardware, software en ook veel apps voor elk Apple product maakt, biedt AppleCare for Enterprise geïntegreerde support en service die uniek zijn en nergens anders worden aangeboden. Je krijgt telefonisch of per e-mail support op IT-afdelingsniveau voor alle hardware en software van Apple, inclusief support voor complexe uitrolen integratieprojecten, waaronder Mobile Device Management en Active Directory.

 

 

AppleCare-accountmanager

AppleCare-accountmanager

AppleCare for Enterprise begint met een AppleCare-accountmanager: je persoonlijke aanspreekpunt bij AppleCare. Je AppleCare-accountmanager helpt je de IT-infrastructuur te controleren, eventuele problemen op te sporen en maandelijkse activiteiten- rapporten te verzorgen voor zowel telefonische support als reparaties.

Dekking op IT-afdelingsniveau

Dekking op IT-afdelingsniveau

Je krijgt telefonisch of per e-mail support op IT-afdelingsniveau voor alle hardware en software van Apple, inclusief support voor complexe uitrolen en integratieprojecten, waaronder Mobile Device Management en Active Directory.

Support voor werknemers

Support voor werknemers

AppleCare for Enterprise kan helpen de belasting van de interne helpdesk te verlagen dankzij de telefonische technische support voor alle eindgebruikers, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Apple biedt technische support voor Apple hardware en besturingssystemen; Apple apps als Keynote, Pages en Numbers; en persoonlijke accounts of instellingen.

 

 

Hardwareservice op locatie

Hardwareservice op locatie

Je kunt twee of drie jaar service- dekking op locatie krijgen vanaf de datum van de hardwareaanschaf. Als je gedurende die periode een probleem met de hardware ondervindt, helpt AppleCare for Enterprise je zodat je snel weer aan de slag kunt. De Global Technology Services van IBM, een wereldwijd door Apple erkende service- provider, biedt service op locatie binnen de eerstvolgende werkdag.

Reparatie of vervanging

Reparatie of vervanging

Naast de hardwarereparatie op locatie kun je tot wel twee procent van de gedekte Mac-computers laten repareren, of tot wel vijf procent van de gedekte iPhones of iPads, om welke reden dan ook. Dus als een medewerker per ongeluk een apparaat beschadigt, wordt dat ook gedekt door AppleCare for Enterprise. In de meeste gevallen kan Apple het apparaat binnen één werkdag repareren of vervangen.

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise

Heb je uitdagingen met de implementatie van hardware ? Wil je devices niet dagenlang kwijt zijn bij eventuele defecten of heb je problemen met de IT-infrastructuur? Met AppleCare for Enterprise zijn al deze zorgen verleden tijd. AppleCare for Enterprise wordt uitsluitend op projectbasis aangeboden. Neem contact op met onze Apple specialisten.

Prijzen AppleCare for Enterprise

Prijs van Apple

Aantal apparaten

24 maanden

36 maanden

Niveau 1 (Alle apparaten, Mac of iOS)

>1000

€ 159

€ 239

Niveau 2 (Alle apparaten, Mac of iOS)

>5000

€ 109

€ 139