LocknCharge

De beste oplossing voor het bewaren en opladen van mobiele devices.

De inzet van mobiele apparaten in de detailhandel neemt snel toe. 85% van de organisaties bevindt zich momenteel in de onderzoeks- of proeffase van een implementatie. Veel daarvan implementeren mobiele apparaten met als doel de communicatie te verbeteren, de kosten te verlagen of de inkomsten te verhogen.

 

73% van de organisaties slaagt er echter niet in om te plannen hoe ze die apparaten centraal kunnen laden en beveiligen, waardoor de beoogde resultaten niet behaald worden. Statistieken tonen aan dat ieder jaar 10% van de apparaten defect gaan of worden vermist, wat kan worden voorkomen als de apparaten centraal worden beveiligd en opgeladen.

 

LocknCharge helpt organisaties om de implementatiedoelstellingen te bereiken door oplossingen aan te bieden voor het uitrollen en beveiligen van apparaten.

 

 

Enabling Your Mobile Device Workflow

 

Why is your organisation leveraging mobile devices?

 

Key Benefits of LocknCharge Products

 

 

Meer informatie of een demo van LocknCharge

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing