Box

Overal eenvoudig en veilig bestanden delen en samenwerken.

Blijf productief, waar je ook bent

Samenwerken met collega's, klanten en partners is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Box kun je niet alleen veilig bestanden delen, maar ook in real-time samen met anderen documenten maken, bewerken en controleren vanaf elke locatie en elk apparaat. Van het eenvoudiger beheren van inhoud tot het ondersteunen van wereldwijde teams, met Box werk je slimmer en sneller dan ooit tevoren.Blijf productief, waar je ook bent

 

Beveiliging waarop je kunt vertrouwen

Bescherm bestanden, waar ze ook heen gaan, met gecentraliseerde beveiligingsbeheer en -rapporten, door de klant beheerde versleuteling, rechtenbeheer en mobiele beveiliging. Implementeer eenvoudig geautomatiseerde policies om gegevensretentie en e-discovery te ondersteunen en tegelijkertijd HIPAA, FINRA SEC 17a-4, PCI en meer na te leven.

 

Verbind Box met de apps die u dagelijks gebruikt

Doordat duizenden apps naadloos zijn geïntegeerd met Box, kunt u toegang tot uw bestanden krijgen en hieraan werken vanuit de apps die u al kent en gebruikt.

Meer informatie of een demo van Box

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing