Apple Financial Services

Een vertrouwde partner voor alle Apple
technologie die je nodig hebt.

 
 
Apple producten zijn net zo gemakkelijk te financieren als te gebruiken. 
 

 

Innovatieve oplossingen

Wij helpen je organisatie om up-to-date te blijven als het om technologie gaat. Daarnaast halen we waarde uit gebruikte apparatuur en bieden we je de nieuwste software en hardware aan, met goede en eenvoudige upgrade-programma’s.

 

Flexibele financiering

Apple Financial Services biedt flexibele voorwaarden en programma’s die het makkelijk maken om devices en diensten te leasen, wat de implementatie-eisen ook zijn. Daarbij wordt de restwaarde op voorhand meeberekend.

 

Begeleiding door experts

Als je samenwerkt met Apple Financial Services, haal je niet alleen waarde in huis met oplossingen voor strategisch levenscyclusbeheer, maar beschik je ook over één financieringsbron voor alle technologie die je nodig hebt.

 

 

 

Voordelen van Apple Financial Services

Apple Financial Services is mogelijk voor alle Apple devices
  • Geen grote investering vooraf
  • De restwaarde wordt op voorhand meegenomen >> lager maandbedrag
  • Bespaar o.a. 25% op een MacBook Pro
  • Apple Financial Services is mogelijk voor alle Apple devices
  • Verhoog de productiviteit en medewerkerstevredenheid
  • Talent aan trekken - of behouden - door een Apple device aan te bieden
  • Versterk de interne bedrijfscultuur en het imago richting partners en klanten
  • Apple Financial Services is alleen voor zakelijke klanten

Een Macbook Air voor minder dan € 1,- per dag.

 

 

Wil je alle medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om zonder aanschafkosten te kunnen werken met gloednieuwe Apple producten. Zo lease je de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar al vanaf slechts € 35,- per maand. Hiermee realiseer je een kostenbesparing van ruim 25% over een looptijd van 3 jaar. Uiteraard doen we je ook graag een voorstel voor andere Apple devices zoals een MacBook, iMac, iPhone of iPad. Met Apple Financial Services hebben organisaties geen dure initiële investeringen en kunnen medewerkers profiteren van krachtige Apple technologie.

 

Met Apple op de werkvloer verhoog je niet alleen de productiviteit en medewerkerstevredenheid maar versterk je ook de interne bedrijfscultuur en het imago richting partners. En door een Apple device naar keuze aan te bieden heb je meer kans om talent aan te trekken - of te behouden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. 

 

Upgrade naar de nieuwe MacBook Air en betaal slechts €20 per maand*.

Met de introductie van de nieuwe MacBook Air is nu het moment om oude devices in te ruilen. De nieuwe MacBook Air is dunner en lichter, verkrijgbaar in zilver, spacegrijs en goud en heeft een schitterend Retina display, Touch ID, het nieuwste Apple toetsenbord en een Force Touch-trackpad.

 

En het mooie is: als je ons inruilprogramma combineert met een aantrekkelijke leasepropositie, heb je al een nieuwe MacBook Air vanaf €20 per maand. Zo kun je profiteren van gloednieuwe Apple producten tegen een laag maandelijks tarief! Meer informatie over de upgrade campagne naar de MacBook Air.

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden Apple Financial Services

De minimale besteding is € 5.000,- ex btw.

Aanbod is geldig tot 31 maart 2019.

Aanbod geldig alleen in Nederland.

 

Aan het einde van de lease heeft de klant drie opties: 1. kopen van de devices tegen de op dat moment geldende marktwaarde, 2. inleveren van de devices* of 3. de lease door laten lopen met maandelijkse opzegbaarheid.

 

*Devices die worden ingeleverd zijn in goede staat en werkend, met eventuele slijtage door normaal gebruik.

Meer informatie over Apple Financial Services

Neem contact op of vraag een offerte aan
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing