RMM

RMM is in 1999 opgericht met de doelstelling het specialistisch reinigen en onderhouden van diverse transportmaterialen, transportmiddelen en mobiele objecten.
Highlights

In samenwerking met onze developer partner Spring is de workflow app voor RMM ontwikkeld. In opdracht van RMM fungeert Pro Warehouse als Managed Service Provider. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het implementeren en beheren van alle iPads.

Workflow app | RMM - Pro Warehouse

Workflow app

Om de administratie te stroomlijnen en net zo efficiënt te maken als de mobiele reiniging zelf ging RMM op zoek naar een geschikte administratie-tool. Hierbij heeft RMM de afweging gemaakt tussen een ‘van de plank’ ERP-pakket of een volledig ‘tailor-made’ systeem. Al snel bleek bestaande ERP software niet te voldoen. Besloten werd te kiezen voor de maatwerk software oplossing van Sping, vanwege de naadloze aansluiting op het werkproces.

Onze partner Sping heeft daarom een iOS iPad App ontwikkeld die de medewerkers van RMM op locatie door de werkzaamheden leidt, waarbij ook bepaalde veiligheids-checks niet vergeten worden. Om alles inzichtelijk te maken voor de medewerkers van de administratie is er een backend ontwikkeld, waaraan een facturatiesysteem is gekoppeld. Ten slotte is er ook een klantportal gemaakt, waarin klanten onder andere kunnen inzien welk voertuig wanneer is gereinigd.

De app is makkelijk in gebruik en alle losse onderdelen die voorheen handmatig samengevoegd werden, zijn nu in de workflow opgenomen. In plaats van voor en na foto’s te maken met een mobiel, deze te mailen met het juiste kenteken en dit op te slaan in de juiste map, kan de medewerker nu met de iPad foto’s maken en zijn de foto’s meteen gekoppeld aan het juiste voertuig en klant.
Beheren van Devices | RMM - Pro Warehouse

Beheren van Devices

In opdracht van RMM fungeert Pro Warehouse als Managed Service Provider. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het implementeren en beheren van alle iPads. Door het beheer uit te besteden zijn zij verzekerd van efficiënt en vlekkeloos werkende iPads.

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing