Portaal

Woningcorporatie Portaal werkt dagelijks aan goed en betaalbaar wonen. De missie van Portaal is dan ook: 'Bouwen aan kansrijke buurten waar je je thuis voelt’. In wijken en buurten zorgen de ruim 550 medewerkers niet alleen voor goede en betaalbare woningen. Ze voelen zich ook medeverantwoordelijk voor de veiligheid en orde in de wijk, openbaar groen en sociale samenhang.
Highlights

Samen met onze partner McTwo hebben wij de volledige uitrol van 550 iPhones gerealiseerd. Alle iPhones hebben wij uitgerold met Casper Suite van JAMF Software.

-

Macs

-

iPads

550

iPhones
Uitrol van 550 iPhones | Portaal - Pro Warehouse

Uitrol van 550 iPhones

Bij de Portaal werken rond de vijfhonderdvijftig mensen, van wie bijna iedereen een iPhone heeft ontvangen. Met de iPhone 6 hebben ze de beste telefoon in handen om snel en veilig te communiceren met collega's, buurtbewoners en maatschappelijke organisaties.
Alle iPhones aangemeld in DEP | Portaal - Pro Warehouse

Alle iPhones aangemeld in DEP

Alle iPhones zijn aangemeld in het Device Enrollment Program (DEP). Zodra de gebruiker de iPhone activeerde, werden accountinstellingen, apps en toegang tot IT voorzieningen direct draadloos toegevoegd en geconfigureerd. Een uniek voordeel is dat ICT’ers geen fysieke toegang tot het apparaat nodig hadden om de installatie te voltooien.
Meer over DEP
Gekozen voor Casper Suite | Portaal - Pro Warehouse

Gekozen voor Casper Suite

Wij hebben Portaal geadviseerd om te kiezen voor Casper Suite voor het configureren en uitrollen van alle iPhones. Met Casper Suite heeft Portaal de beste tool in handen voor het regelen van inventarisatie, imaging, configureren, beveiliging en distributie van software en apps.
Meer over Casper Suite

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing