Milesight: Video Surveillance

De technologieën van Milesight zijn speciaal ontwikkeld voor videomanagement en surveillancetoepassingen

In deze snel veranderende wereld wordt beveiliging steeds belangrijker. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je eigendommen. Wij kunnen je helpen als leverancier van camerabeveiliging. We zorgen voor kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare, innovatieve en gecertificeerde oplossingen.

 

Waarom Milesight?

De technologieën van Milesight zijn speciaal ontwikkeld voor videomanagement en surveillancetoepassingen, waarbij toegangscontroles, alarmcentrales en gebouwbeheerssystemen naadloos integreren door middel van een open platform, een goed gedocumenteerde API en ONVIF-ondersteuning.

 

Milesight helpt met cybercrime-oplossingen en beveiliging van camera’s. Zo zijn alle camera’s en NVR’s leverbaar met SRTP-encryptie. Een standaard wachtwoord is tegenwoordig niet genoeg. Zo wordt er gebruik gemaakt van een twee-staps-verificatie voor toegang tot de camera, NVR of VMS en alle software is gecontroleerd en getest op malware-issues.

 

Productportfolio

Milesight biedt een overzichtelijke range van camera’s en NVR’s. Zo zijn alle camera’s uitgevoerd als H.265+-versie, met een 2, 4 of 8 megapixel resolutie. De Sony Starvis-processor zorgt ervoor dat elke camera HLC/WDR, 0,002 Lux en analytische mogelijkheden heeft. De NVR’s ondersteunen allemaal H.265+/4K en kunnen met ingebouwde PoE worden geleverd. Elke NVR is standaard voorzien van een Western Digital Purple-harde schijf, variërend van 1TB tot 4TB en kan optioneel worden uitgebreid tot 40TB (4 schijven van ieder 10TB).

 

Milesight IP-CCTV is plug-en-play. Sluit de camera’s aan op een switch of op de ingebouwde PoE-switch en de NVR. De camera’s zijn eenvoudig aan te passen aan elke situatie.

 

 

Milesight Mini PoE PTZ Bullet Camera

Een professionele, water- en stofdichte netwerkcamera met ontelbare functies en een superieure beeldkwaliteit.

Intelligente witte LED

Met een kijkhoek van 15 graden kan de witte LED als een aanvullende lichtbron worden gebruikt. De helderheid kan worden aangepast op basis van het zoomniveau.

140dB Super WDR

De WDR-technologie van Milesight stelt de camera in staat om grotere scènedetails op te nemen met een hoge kwaliteit, zelfs onder extreem tegenlicht.

Smart PTZ-bewegingsdetectie

Wanneer er beweging wordt gedetecteerd in een doelgebied, dan zal de camera automatisch naar de positie van het bewegingsdetectiegebied draaien en kantelen.

Encryptie

Op het gebied van veiligheid en bescherming van gegevens speelt encryptie een belangrijke rol. Het was al mogelijk om beeldmateriaal te encrypten, maar dan ging het vooral om opgeslagen beeldmateriaal. Vanzelfsprekend wil niemand dat anderen meekijken met hun live-videobeelden. Hiervoor is extra beveiliging nodig.

 

Beveilig: HTTPS- Triple Verificatie-VPN

Niet alleen een SRTP-encryptie zorgt voor meer veiligheid, een VPN-oplossing kan ook als extra beveiliging dienen, maar ook een gecertificeerde webbrowser is een veiligheidsmaatregel.

 

Met Milesight is inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord mogelijk, maar u kunt ook kiezen om een double of triple verificatie in te stellen. Hierdoor is er altijd een extra controlemogelijkheid indien gebruikers willen inloggen, backups willen maken of opgeslagen beelden willen exporteren.

 

Als laatste beveiligingsoplossing zijn alle Milesight producten uitgevoerd met een beveiligde VPN-verbindingsoplossing waardoor er nog meer zekerheid kan worden geboden aan de gebruikers.

 

Garantie

Alle camera’s worden met vijfjarige garantie geleverd. De garantie is vastgesteld op basis van de minimale uitval van onze producten en wordt gedekt door een verzekering. Dit houdt in dat wij, bij uitval, de kosten van het vervangend product voor onze rekening nemen inclusief de installatiekosten. Garantie is vastgesteld op breuk of uitval van de camera’s door mechanische fouten.

 

Green Company

Alle Milesight-producten worden “groen” geproduceerd. Milesight camera’s worden gemaakt in een milieuvriendelijke fabriek en de producten bestaan uit gerecycled materiaal, zijn loodvrij (RoHs), en de toegepaste verf is acrylaatvrij.  Verpakkingen zijn van gerecycled karton.

Meer informatie of een demo van Milesight: Video Surveillance

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing