Twijfel je nog over het inzetten van Mac in de organisatie? Maak een afspraak met een Apple Specialist

Starten, groeien of voorop blijven lopen

#AppleZakelijk

Twijfel je nog over het inzetten van Mac?

Hoe ver je ook gevorderd bent met de implementatie van Apple producten in je bedrijf, wij bieden de middelen die je nodig hebt om aan de slag te gaan, een mobiele strategie uit te stippelen, maatwerk-apps te ontwerpen en ontwikkelen, en Apple devices in je bedrijf te implementeren en beheren. Wij gaan graag met je in gesprek om je te vertellen over de vele voordelen die Apple zakelijk biedt.

Begin met de basics.

Ontdek hoe je Mac in jouw bedrijf kunt gebruiken en hoe je de devices gebruiksklaar krijgt in je netwerk. Bekijk ook het aanbod aan zakelijke apps voor alledaagse werkzaamheden en kijk welke ondersteuning we bieden voor medewerkers die hulp nodig hebben met hun devices.

Werknemers staan voorop.

Een sterke mobiele strategie behelst veel meer dan alleen subtiele aanpassingen aan een bestaand systeem. De beste oplossingen zijn ontworpen met de gebruiker als uitgangspunt.

IT tools waardoor iedereen meer kan.

Apple devices zijn eenvoudig te beheren in bedrijfsnetwerken, zodat het IT‑team zich kan concentreren op het optimaliseren van de dagelijkse processen voor werknemers.

Investeer in slim beheer.

Stel een progressief IT‑team samen dat de gebruiker centraal stelt bij het implementeren van apps, de beveiliging van devices en het beheren van gegevens.

Device Enrollment Program.

Met Apple DEP kun je OS X- en iOS-apparaten meteen na aankoop toewijzen aan de Mobile Device Management (MDM) servers van je organisatie. Hierdoor kun je de MDM-aanmelding automatiseren, apparaten draadloos bewaken en basisstappen van de configuratie overslaan.

Overstappen naar Apple.

Een overstap van Windows naar Mac is niet iets dat je zonder ervaring even in een middag realiseert. Gelukkig hebben wij deze trajecten al uitgevoerd voor een hele groep klanten. De hardware structuur wordt nauwkeurig op elkaar afgestemd evenals softwareconfiguraties. Het eindresultaat is een prettig werkbare IT-omgeving op het door jullie gewenste platform.

Waarom Apple zakelijk.

Organisaties overal ter wereld ontdekken hoe Mac het potentieel van hun werknemers kan vergroten, doordat ze kunnen werken met tools die ze al kennen en graag gebruiken. iPad, iPhone en Mac zijn de meest intuïtieve, inspirerende en krachtige tools voor het moderne bedrijfsleven. Met innovatieve hardware, software en diensten die zorgen voor een unieke gebruikerservaring, biedt Apple je werknemers alles wat ze nodig hebben om fantastische dingen te doen.

4 feiten over het inzetten van Mac in de organisatie.

75% van de werknemers kiest voor een Mac wanneer zij de keuze krijgen. BYOD / CYOD. Feit 1
Feit 1 75% van de werknemers kiest voor een Mac wanneer zij de keuze krijgen. BYOD / CYOD.
Apple computers hebben gemiddeld een restwaarde van 35% na 3 jaar. Feit 2
Feit 2 Apple computers hebben gemiddeld een restwaarde van 35% na 3 jaar.
Medewerkers stellen een Mac gemakkelijk zelf in, zonder tussenkomst van IT. Feit 3
Feit 3 Medewerkers stellen een Mac gemakkelijk zelf in, zonder tussenkomst van IT.
Veel grote bedrijven zoals bijvoorbeeld IBM en TMG zijn al overgestapt naar Mac. Feit 4
Feit 4 Veel grote bedrijven zoals bijvoorbeeld IBM en TMG zijn al overgestapt naar Mac.

Sta je open voor een transformatie naar Mac?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om Mac in te zetten binnen de organisatie? Wij komen graag bij je langs om alles te vertellen over het beheren en uitrollen van Mac, Apple DEP, MDM en alle andere voordelen van Macs in je organisatie.

 

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing